Pages

Tuesday, March 30, 2010

~idola sejati~


mamat ni sngt mistik...
xramai kutu warung cam sbb mamat ni profile rendah..
xramai kutu siber kenal sbb mamat ni xdak profile facebooks dulu...
ada frenster tapi jarang bukak profile....
sbb tu profile diri mamat ni sgt misteri....
sgt profilik...
tp dgr cita mamat ni skrg dah ada profile facebooks...

*******************************************

mamat ni dulu skema,
pegi skolah bawak bekal,
peksa slu dapat no 1,
hari jumaat potong kuku,
kasut skolah tiap2 hari kapur..
pagi2 cium tgn adik skali sebelum pi skolah..
mesyuarat PIBG mak bapak kompom dtg...
buku rekod x penah sain sniri..
tp skg dgr cita mamat ni da lain...

mamat ni masa kecik cita2 nak jd polis..
sbb tepengaruh ngan gerak khas...
dy punya idola inspektor aleeza...
mamat ni layan r0da2 kota raya jugak dulu...
zaman pasca kegemilangan A.galak...
tp dgr cita mamat ni skrg dah tukar cita2...

mamat ni suka layan cita koboi jugak dulu
stakat sut koboi dy ada 5...
complete set ngan pistol semi auto..
mamat ni rela menangis depan kamdar klu x dapat baju koboi..
tp mamat ni biasanya ok balik lpas dapat pelempang secukup rasa..

tp dgr cita mamat ni skrg dah besar..
rambut dah pacak..
seluar da cutting fit..
da pandai simpan sideburn...
bulu kaki da boleh sikat..
da pandai kapel2...

*************************************
mamat ni punya kelebihan tolong jgn buat main...
dia punya jelita memang out...
dia punya vokal memang picing lari jauh...
dia punya poket memang sentiasa berabuk...

tp dia tetap idola sejati gua,,,,,
smpai bila2...
******************************************

1 comment:

EDDYLEBS said...

entri ni buat aku baca page to page entri2 lain ko...nak cari klu siapa dia...pening2...tpi entri cam ni mmg best...buat org berfikir...siapakah gerangan?