Pages

Wednesday, November 3, 2010

Hujan Di Penghujung Disember

gambar gua dengan adik gua tahun 1996,

Kalau itu jam gua ada fesbuk memang gua snap 7 8 keping gambar buat profile picture..Gua nak posing gaya mulut muncung sambil jari tunjuk peace..Baru makwe makwe tadika sangkut sorang dua..Lepas tu gua nak snap gambar depan cermin tandas shoping kompleks sambil buat muka perasan kiut..Macam celaka punya kiut..


Kalau tak cukup menyengat gua bagi follow up dengan status hot pulak..Tiap tiap jam update gua punya status..status fesbuk gua akan pastikan lebih bercorak jambu..auuuw..kompom mau 3 4 ratus makwe menangis sambil add gua on de spot..


Tapi sekarang bagi gua fesbuk lebih kepada wadah pelingkup belia masakini..Makin jahanam budak budak gua tengok..Ok gua stop pasal dulu fesbuk..


Berbalik kepada gambar,sebelah kiri yang duduk kepit macam lepas pekena kacip fatimah tu adalah gua..Cute memang tak boleh nak lawan..Gigabait punya kiut..Sapa rasa dia lagi kiut dipersilakan tampil gua nak belasah lama lama..


Gua masa ni di alor setar,depan masjid zahir..Umur gua dalam nam tahun,cakap pun tak tentu hala lagi,tapi dah pandai posing..Sebelah kiri pulak adik gua,badan sedap sedap dan selalu bantai gua..puaka betul..Garang macam gampang tapi gua tak ambil peduli sangat..Gua biarkan dia garang sorang sorang..


semalam yang lebat telah meninggalkan gua.-disember 1996

5 comments:

Lya Colours said...

ceah ceah comel le tuh

jo said...

biasa je gua tengok. tak comel mana pun.

















=P

::cdot the dot:: said...

badan dia SEDAPPP!!

MOFASAD said...

ada orang mintak lempang dekat blog nie..

Ain Atika Zailani said...

haha.....boleh la kiut.....=)