Pages

Friday, December 3, 2010

Pendedahan Underground Isteri Ahli Koprat..


Naib canselor gua punya zuhud jangan nak buat main..Toyota dengan honda selamba beliau tolak tepi..Elaun drebar pun kita kira kemudian..tapi datuk,eksersais eksersais jugak,ni sampai bukak bisnes basikal sapa nak jawab?...kahkahkah..

22 comments:

Bert said...

ni mana punya U ni. gua nak try apply kot2 bole jadi azizulhasni awang

CERITA LEBAT said...

UTM skudai..kahkahkah.

hentakbelipat said...

ni sbb die nmpak orang2 atasan dah mule tunjuk obesiti

FarhanaDr said...

mungkin ini reaksi ekoran kenaikan minyak.. keh keh keh..

CERITA LEBAT said...

hentak belipa..ko utm gak kn?

farhan..yes!!setuju..

Frodo Baggins said...

ni zuhud tabligh sufi terbaik ...
sokongan pada kenaikan rega mnyak mgkin

keh3x

CERITA LEBAT said...

frodo..gua pun syak macam tu jugak..kahkahkah

Frodo Baggins said...

lu bila nak tunjuk sokongan??
bawak beca tgh kolumpo nun ... hahaha

hamzah ian said...

dem.. tu tmpat parking gua

CERITA LEBAT said...

ah..hantar budak2 shuffle sudah la..gua banyak kerja lain nak buat..hahah

hiro said...

save our planet..haha

CERITA LEBAT said...

hiro!..yes!..harga minyak naik macam gampang..hahaha

Sca Ndx said...

canselor menunjuk tauladan baik

CERITA LEBAT said...

Sca..haha..

-hazen said...

ish tak patut. tak patut.

Nur said...

bagusla..sme fit je nanti

Lya Colours said...

keluarkan peluh
haha

CERITA LEBAT said...

hazen..yes!..keluarkan peluh,simpan duit!

CERITA LEBAT said...

nur..gua dah fit gila dah ni..kahkahkha

beautiful_rose said...

harga minyak naik.jom ramai2 jalan kaki........

lu nak try join contest gua,tak de hal.tnjuklah bakal terpendam lu tuh...huhuuh

CERITA LEBAT said...

beautiful rose..hadiah dia apa???kalau ferari gua in ja..

Saiful Bahari said...

kahkahkah.gua terlewat ckit tgk entry nih.haha.