Pages

Monday, December 13, 2010

Gua tak boleh nak berenti ambik benda ni..

semenjak sepupu intro kat gua dulu
siang malam gua dah mula tak konsisten,
lifestyle gua sebagai belia sekarang
dah tak berapa belia.
member2 gua start pulaukan gua kerana anggap gua "destroying record".

ah!~gua pedulik hapa.

hidung gua berair deras,
mata gua merah lampu isyarat,
jantung gua dup dap dup dap.

mak bapak gua pulak jenis tak peduli sangat dengan addiction gua,
fashion kolumpo la orang kata,
panggil kenduri pun pakai facebook,
manusia zaman sekarang pattern duniawi paling kemas,
mana hilang hadhari...

ahh!!~ gua tak ada masa nak bagi tazkirah.
gian gua dah datang...tak tahan betul,...


sepupu gua memang puaka,dia senang dapat barang..
sebab dia duduk dekat kampung,tapi gua payah dapat..
dealer macam tak berani..

kalau ada pun harga macam celaka..
semalam gua tarik overdose,
hari ni badan gua panas macam seterika..

*

dia dah mai dah...menggeletar kalau dapat ni.

*

*

*

*
sikit punya susah cari port nak bantai durian,
kentut jenis ni yang bau memang tak boleh nak runding
..


25 comments:

yuyu said...

best entry ko.best jugak klaw pekena durian kat kg tuh.follow back.aku letak link ko kat belog aku ek?jom exchange link jom...:)

EEan said...

Haha.. igt addicted kat ape tadi

CERITA LEBAT said...

yuyu n ean..okey,gua salah...kah3

Dyna Yvonne said...

oit..skang tgh musim ke beb.gua mmg minat neh.mintak sebakul dua bleh?
>_<

CERITA LEBAT said...

bereh

Ninaa Joyy said...

lu memang cerita lebat wehh. hahaa

CERITA LEBAT said...

dah ceritalebat tu siapa lg..ha2

kasihkuamiera said...

hahahahahha tipah tertipu
ingt kn ape la td

hudhud said...

durian ke ? tak suka durian la tp bubur durian suka. pelik ke tk ? aha :P

Miss Shizu said...

ceit, jeles weh..da lama kot aku ta mkn durian.ta musim ah...

CERITA LEBAT said...

belilah durian buatan mlysia.

mR.sYaH said...

lah...
aku xleh mkn durian..
allergic..

beautiful_rose said...

durian?

erk?







aku tak makan durian.bau dia buat aku nak terbersin berkali2 allergy dgn durian.

ncuplalala said...

; kahkahkah ! cannot go lah entry nieh . HAHA

CERITA LEBAT said...

hohoho..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

PANAS BADAN TUH :p

hentakbelipat said...

pehhh part gian menatang ni aku tolak tepi lah..hahaha tapi kalau lu pekene ngan pulut sama susu mmg pegi dia xboleh nk cakap dah

Selikat Coklat Berbicara said...

peh peh ! terigat dengan durian durian comel ni . wa ngidam !

CERITA LEBAT said...

bwahahhaha..miss lolly komen kat entri aku..skali feewwwiiittt!!!..hahah

♥ Juliana Violet ♥ said...

LOL! Sangat sengal ubi...
Sodap tu durian... :)
Encik Tikus, dah check kan? :)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2010/12/nama-peserta-99-hari-kisah-klasik-kita.html

♥ Juliana Violet ♥ said...

Adeh~ silap nama. Sorry... inilah akibatnya pening sebab blogwalking sorang2 peserta... hihihi. sowie CERITA LEBAT. =p

mR.LineKlear said...

der...gua da ade blog ni..
jemput la ke blog gua keyh..haha
http://lineklear.blogspot.com

CERITA LEBAT said...

orait everi badih.

Linglung said...

derr..gua ketagih nak baca blog lu tp lu x update..celaka betul.

keh keh keh

CERITA LEBAT said...

gua dah update ni..keh2