Pages

Sunday, August 8, 2010

EMPAT ORANG MELAYU PALING DIGERUNI SEPANJANG ZAMAN

Ni dia syed masahor..dia punya panglima level ultimate..penjajah mana yang suka buat gampang gerenti dapat pelempang dari beliau.

rosli dhobi..orangnya looking cool..dalam buku sejarah tingkatan 5 beliau ada posing.Beliau merupakan pejuang sejati yang tak ambik port hal makwe makwe.



ni mesti lu orang semua ingat mahmud june kan??bukan bukan...ni Sultan Kadir Kamarudn raja Fatani.. tengok misai saja dah boleh longlai kepala lutut kan?..fenomena taruh misai memang tengah "hi" masa ni..

**

**

**

gua-panglima alam semesta masakini..kebolehan gua boleh makan nasik 4 jenis lauk tanpa banyak bunyi..kalau ajak lawan luku kepala pun gua boleh pergi..gua jugak jenis rakyat berstamina tinggi..



p/s=selamat menyambut bulan kemerdekaan.

12 comments:

Dyna Yvonne said...

hehehe...dem great entry neh~













kewl beb!!









>_<

sharinginfoz said...

takutnya...

Frust dengan akhbar English

::cdot the dot:: said...

gua suka rosli dhobi...

gua rasa dia la lelaki melayu paling hot...maskulin...

yg bwh sekali tuh no comment..lantak!!

Anonymous said...

hahahah..bangang la ko ni...

Fifi Rahmat said...

hahaha.panglima alam semesta masakini tu hemsem tahap langit ke 7.

CERITA LEBAT said...

dyna->terima qaseh

cdot->ah lu jeles ngan gua kekacakan gua kan?kah3

fifi rahmat->haha..yang tu x ramai orang diskaver

MOFASAD said...

macam celaka!!!!!!!

diraja22 said...

mmg kacak tp pakai gincu ke..

●.anti.s3ptic.● said...

ahh! tensen yg last skali tuh! hahahahahaha

sWeeT mEdiciNE said...

yg last skali tuh aku ase kalau jadi sejarah pom x msuk buku sejarah future kids aku...hokhokhok

aleen adela akoo ^_* said...

perghh!lu macam the rock lah.cket lagi nak mintak otograp tadi.keh3

intanurulfateha said...

wahh
cool gile gmbr last tuh ;p