Pages

Saturday, July 31, 2010

PUYOL & PAOB TRADING..

lu orang kebulur?
nak makan tapi segan segan?
jangan cepat gelabah,
gua ada solusi,
port mencekik paling indie,
dengan harga siling paling relevan..



first time gua cuba servis kat sini,mak datuk,,,punya la ramai makhluk kastemer sampai kena beratur ambik nombor..jalan jem tak payah cerita la,sepuluh kilometer gua menapak sebab tak ada parking..peluh meleleh leleh diatas badan gua yang berotot otot.gua berjalan dengan kelajuan seorang brader..soluble habis!.


1.SERVIS

Dua pelayan wanita berbangsa itali menyambut gua dengan senyuman meleret leret didepan pintu masuk LOT 214..""vicente elparare khose delbouqe"-sapa pelayan pada gua dengan bahasa haram sepatah gua tak paham.. 2 2 pakai kebaya sarawak.gua berjalan sambil tunduk kepala tanda berhemah..PUYOL dengan PAOB punya bisnes ni luar biasa benar-hati gua berbisik bisik.


Pelan pelan gua dibawak ke meja santapan,..dia punya kelengkapan memang melengkapi habis!..meja makan pulak dicompletekan lagi dengan skrin sesentuh LCD tahan hempuk 42 inci .
kalau malam sabtu boleh buat tengok liga super super saturday.memang semuanya tip top..


tengok pada gaya gua rasa tak lama dah member gua dua orang ni nak beli uranium.


tetamu yang datang pun bukan main lagi,meja sebelah kiri gua george best sebelah kanan gua pulak mark zuckerbeg.pehhhh..


gua difahamkan peneraju utama P&P TRADING dah mula petik bini selepas mendapat keuntungan

*

*

*

biar muka tampak ganas asalkan dalam hati ada taman





2.MAKANAN

Belum sempat gua buat pesanan,makanan gua dah sampai..efisien macam gampang.aneka menu ada,dari nasi goreng kicap sampai ke aceitunas marinadas. sampaikan menu yang gua sendiri tak reti nak eja pun ada dijual jugak..antara jenis makanan yang gua nak petik kat lu orang ;

D’Grove Resto(nasi goreng belacan),
Paella Valenciana(mee goreng jepang),
Pollo Estillo Familia(budu),
Cesadilla con Pollok(cencalok),
Shitake( dan lain lain).


lu nak tau apa gua pesan??
kuih badak(hypotamus cuppycake) 2 biji dengan apam lenggang(love rilexs pancake)satu..
kenyang gila..


pemegang share PAOB & PUYOL TRADING mula buat muka bengis selepas mengetahui keuntungan berlipat kali ganda


**


**


**

macam ni punya gaya,rozmey pun gua boleh makan


3.HARGA

urusniaga semua dalam dolar saja..orang kampung yang senteng seluar jangan berangan la nak cuba cuba masuk.tapi kalau lu orang tak ada pitih boleh bayar guna kad kredit meybenk.


setiap pembelian akan diberi satu mata ganjaran..kalau lu boleh tangkap sampai sejuta mata ganjaran boleh tukar dengan megi kari letup sebungkus.kalau yang tak ada kad kredit akan diberikan alternatif jalan penyelesaian.baru mesra orang kata. (slogan para ah long gua ulas).


jalan penyelesaian satu
-masuk buku 555 hardcoverbook..fenomena riba akan meningkat dari jam ke jam..setiap jam 50% je menaik.kalau dalam sehari masih gagal menjelaskan hutang akan didenda
berjalan itik keliling sekolah rendah.


jalan penyelesaian dua..
-sekiranya lu orang masih berdegil keras kepala lutut taknak bayar,hutang akan dikreditkan dalam sistem bendahari universiti dimana lu orang tak boleh ambik exam terus sampai ke tua.


PUYOL & PAOB TRADING akan berkerjasama dengan penyimpan mohong mohong besar bagi mengishtiharkan muflis andai kata lu gagal melunaskan hutang kuih badak dengan air tin dalam jangka masa seminggu..



**

**

**

**



pemegang saham mula senyum bangga selepas dingorat artis artis serta ramai lagi makwe makwe.



4.PERADUAN.

peraduan MAKAN,BERAK DAN MENANG adalah satu satunya borang peraduan yang tinggal..anda hanya perlu sertakan butir bukti tandas yang anda berak selepas makan di P&P trading..setiap butir bukti anda berak dikira satu mata penuh..pemenang hanya diumumkan sejenak selepas jemaah CEO P&P trading bermusyawarah..


hadiah tempat ketiga

-minum pagi bersama PAOB pada pukul 12 tengahari di kafe berhampiran.
-akan diberikan kad keahlian secara percuma selepas membuat sedikit pembayaran secara beransur ansur sebanyak 30$.
-5 mata ganjaran secara percuma setelah menjawab 2 soalan trivia dari PAOB.


hadiah tempat kedua

tiada


hadiah tempat pertama

makan malam bersama PUYOL di arena of star KAFETERIA cengal.
10 mata ganjaran tanpa teragak agak.
salinan surat beranak PUYOL secara percuma.


TEMPAT TERHAD JADI TUNGGU BAPAK LAGI???CEPAT.


ok la..gua dah malas nak cerita lebat..sebenarnya member gua buat bisnes air tin saja..keh2..kalau nak ,datang la bilik 214,L28..chill~



3 comments:

::cdot the dot:: said...

mcm gampang punya story..

tetiba jual air tin jek...


tak pe...gua doa bisnes lu..lu..lu...berjaya...

Farid MOFASAD said...

air mani ada jual?

Anonymous said...

Howdy! I know this is sort of off-topic however I
needed to ask. Does managing a well-established blog
like yours require a massive amount work? I'm completely new to blogging however I do write in my journal everyday. I'd like to start a blog so I can easily share my own experience and
views online. Please let me know if you have any recommendations or tips for
new aspiring bloggers. Thankyou!

My website: professional appliance repair Riverview